Isten hozott a blogunkon! :)

Az oldal könyvvéleményeknek készült... De szerintem lesz ez ennél több is! :) Ketten vezetjük az oldalt Lala és Lunea, rólunk csak annyit érdemes tudni , hogy menthetetlenül álmodozók vagyunk és a hitünk még a csillagos eget is túlhaladja! ;)
...Úgyhogy, Merj Álmodni! :D

2014. augusztus 2., szombat

J. Lynn: Frigid

Adatok a könyvről:
Kiadás éve: 2013
Kiadó: Spencer Hill Press
Oldalszám: 252
Írónő: Jennifer L. Armentrout , alias  J. Lynn
Eredeti cím: Frigid
Műfaj: NA, Romantikus

Fülszöveg:
  For twenty-one-year-old Sydney, being in love with Kyler isn't anything new. They'd been best friends ever since he pushed her down on the playground and she made him eat a mud pie. Somewhere over the years, she fell for him and fell hard. The big problem with that? Kyler puts the 'man' in man-whore. He's never stayed with a girl longer than a few nights, and with it being their last year in college, Syd doesn't want to risk their friendship by declaring her love.
   Kyler has always put Syd on a pedestal that was too high for him to reach. To him, she's perfect and she's everything. But the feelings he has for her, he's always hidden away or focused on any other female. After all, Kyler will always be the poor boy from the wrong side of tracks, and Syd will always be the one girl he can never have.
   But when they're stranded together at a posh ski resort due to a massive Nor'easter, there's nothing stopping their red-hot feelings for each other from coming to the surface. Can their friendship survive the attraction? Better yet, can they survive at all? Because as the snow falls, someone is stalking them, and this ski trip may be a life-changer in more ways than one.
 
Véleményem:
  A könyvre már akkor felfigyeltem a tavaly, amikor már bejelentették. Sajna akkor nem volt olyan jó az angol tudásom, mint most. De mégis megértettem a fülszöveget... Már akkor elkezdett érdekelni az egész, de valahogy eddig nem nagyon tudtam magam rávenni arra, hogy neki is álljak. Pedig JLA könyv.... Még szerencse, hogy egész júliusban csak tőle olvastam így nem volt kérdés, hogy ezt is a kezembe veszem. Valahogy a téma nagyon megfogott.
   És mikor befejeztem... Meg voltam döbbenve, mert ettől jobban a történetet nem lehetett volna megírni! Hihetetlenül jó könyv. :D Csak kár, hogy olyan kis rövidke. A szöveg könnyed, magával ragad. A nyelvezete sem a világ. És a stílus is az a megszokott kiköpött JLA! :D Nekem mindenképp ez az első olyan könyvem, ami könnyed és bármikor úgy tartja kedvem fellapozom és elolvasom. A vékonysága miatt hamar ki lehet végezni.
 A könyv két legjobb barától szól, akik elmennek a barátaikkal a megszokott téli síelésre. Igen, de mi van akkor, ha legbelül mind a ketten nagyon ragaszkodnak egymáshoz. És már nagyon kicsi koruk óta már épp, hogy nincsenek összenőve. Mind a ketten nagyon ismerik egymást, szinte minden percüket ismerik egymásnak és meg kell mondjam, hogy ragaszkodnak is egymáshoz. Syd csendesen figyeli azt aki a legjobb barátja és mégis teljesen szerelmes belé. Kyler pedig mindent megtesz, hogy egy fiú se kerüljön barátnője közelében, foggal körömmel védelmezi...Csak éppen a lelkét nem sikerül megóvnia... Pedig legbelül ő is utána sóvárog...
   De mi történik akkor, ha egy hóvihar kellős közepén ketten maradnak a téli kis faházivókban távol a civilizációtól? A csendes kis könyvmoly és a playboy srác JLA nyelvezetfertőzés :P egy házba vannak zárva és csak egymásra támaszkodhatnak, nem is beszélve arról, hogy mind a ketten túl vannak fűtve érzelmekkel... Vajon mi történhet? :) Már szárnyal a képzeleted? Igen? Hát mondok neked valamit! Tuti nem az fog történni! Áhh... Dárga Írónőnk csavaros kis elméje olyan dolgokat csavar ebbe, amitől megáll az eszed.
   Mert rájössz, hogy talán csendes de belül igazi... lázadó. Vagy aki lázadó az belül érző lény... Vagy mégse? ;)
   Ezen a helyen az érzelmek nagyon elszabadulnak. És engednek a csábításnak? Engedjenek annak, hogy a barátságuk ne létezzen és átvegye a helyét valami sokkal szenvedélyesebb? Ami talán nem is működik... Megéri? Ha az a tét, hogy elveszítik egymást?
    Ez mindvégig a nyakukban lohol míg meg nem kezdődik egy sor váratlan dolog, ami mindent felborít... Vajon túléli a barátságuk? Kapcsolatuk? Vajon megéri? :)
  Syd-et nagyon bírtam. Mi tagadás... Könyvmoly. :DD Mégis maga ő egy érdekes személyiség. Kívülről egy ártatlan, kedves és csendes lányt látol. Mégis, ha a szemébe nézel egy teljes érzelmi viharba csöppensz, a lelke mélyén annyi mindenre vágyik, mégis megállítja magát, keretek közé zárja magát. Fejlődni akar, lépni akar, küzdene... Mégis van valami ami visszaállítja a sarkára és lecsüccsentetti a sexy popsiára. Az aki hozta a vihart lelkébe, ugyan az aki ki is váltja belőle, hogy ki is törjön.
  Kyler. Mondanom sem kell, hogy már az első részeknél fejbe lőttem volna azt a pasit! Ekkora pofátlanság... És még az elején jártunk! Még semmi sem derült ki... Kérlek szépen, ez életem első pasija a könyvekben aki nagyon feltudott húzni... De kiengesztelt. ;))
  A történet könnyed. Ha évszakhoz szereted kötni az olvasásokat, akkor mindenképp télre ajánlom, mert akkor nagyon megvan a hangulat. Jah, és legyen is sok hó! :D Aranyos kis rövid történet, mégis a vége olyan csavaros és az érzelmek olyan izgalmat hoznak, hogy nem az a csendes könyv, befejezni nem lehet érzelmek nélkül. ;)
Kedvenc szereplőim: Syd, Kyler anyja
Nem kedvelt szereplők: Kyler macái
Kedvenc rész: Mikor Kyler megérkezés után rányit Sydre. :))))
Nem kedvelt rész: Ömm... Nincs? :D
A könyv mindenképp kiérdemli az 5*-ot! ;) JAL újabb gyöngyszem amit kötelezőnek is lehetne venni. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése