Isten hozott a blogunkon! :)

Az oldal könyvvéleményeknek készült... De szerintem lesz ez ennél több is! :) Ketten vezetjük az oldalt Lala és Lunea, rólunk csak annyit érdemes tudni , hogy menthetetlenül álmodozók vagyunk és a hitünk még a csillagos eget is túlhaladja! ;)
...Úgyhogy, Merj Álmodni! :D

2014. június 18., szerda

Egy gondolat...

Kiültek a gangra. Nézték a Hold fénybe burkolózott tányérját, ami megvilágította arcukat. A belső udvarra néző ablakok nagyja mind sötét volt. Az emberek nyugovóra tértek, de voltak akik még szobájukban ücsörögve hallgatták a rádió unalmas esti műsorát, nézték az éppen futó filmet, vagy egyszerűen csak egy könyvet tartottak a kezükben, és azt bújták. De az ébren lévő emberek szemében sötét fény ült. Lángoló, ami valami titkot rejtett. Egy nagy titkot. Egy nagy, nyugtalan titkot.
 A tető tetején egy macska mászott. Szeme megvillant a fényben. Továbbment.
A Hold elé egy szürke felhő kúszott, ami eltakarta  a vakító fényt. A gangon ülő két ember egymásra nézett. Bólintottak, majd megfogták egymás kezét. Arcukra kiült az erős koncentrálás grimasza. Aztán elernyedtek és a Holdra néztek. Arra a Holdra ami már nem volt ott. tekintetüket körülhordozták a még lámpafénytől világító ablakokon. Az üveg mögötti fények kialudtak, és velőtrázó sikoly futott végig a hűvös éjszakai levegőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése