Isten hozott a blogunkon! :)

Az oldal könyvvéleményeknek készült... De szerintem lesz ez ennél több is! :) Ketten vezetjük az oldalt Lala és Lunea, rólunk csak annyit érdemes tudni , hogy menthetetlenül álmodozók vagyunk és a hitünk még a csillagos eget is túlhaladja! ;)
...Úgyhogy, Merj Álmodni! :D

2014. június 29., vasárnap

Wendy Higgins- Angyali gonosz (Angyali gonosz 1.)

Fülszöveg:
A tiltott gyümölcs a legédesebb. Mi lenne, ha élnének olyan kamaszok, akik születésüktől fogva elátkozottak? A bukott angyalok leányai és fiai ezzel a sorssal szembesülnek. A jólelkű Anna Whitt hatodik érzékkel született, színek kavalkádjaként látja mások érzéseit. Jól ismeri lényének ellentmondásait, hiszen megmagyarázhatatlanul vonzza a veszély. Akaratereje nehéz próba elé kerül, amikor tizenhatodik életévét betöltve megismeri a szexi Kaidan Rowe-t. A fiú bevezeti félelmetes közös örökségük titkaiba. Az efféle démonikus srácok azok, akiktől téged is távol tartanak a szüleid. Bárcsak Annát is idejében figyelmeztetné valaki! Vajon mit választ, amikor szembe kell néznie végzetével: a szentek glóriáját vagy ördögszarvakat? A regény a Sweet sorozat nyitókötete.

Véleményem:
  Tűkön ülve vártam, hogy a könyvet végre a kezembe fogjam, és persze, amint a kezeim közé esett és volt időm neki is leselkedtem!:D Nagy gyengéim az angyalos démonos könyvek, úgyhogy jó magasra tettem a mércémet... Nem is kell mondjam, de nagyon túlszárnyalta ez a csodálatos történet!
 Annát nem lehet átlagosnak mondani a képességei miatt, mégis megpróbál minél inkább beleolvadni a környezetébe, tettetve, hogy normális. Senki sem tudja a titkát, de se a nevelőanyja, se a legjobb barátja. Mégis mind a ketten tudják valami nagyon nincs rendben Annával, mégse mondanak semmit, nem kérdeznek semmit... Míg egy sexy idegenről kiderül, hogy hasonlóak... Ha csak félig is...
  A történet pörgős, tele érzelmekkel, titkos kis bűnökkel, vágyakkal, álmokkal, reményekkel.
  Anna a jóság mintapéldája, de sokszor érezte ahogy csábítja a bűn, ahogy hívja, mégse tesz semmit. Mégis megtörténik, hogy egyszer enged a kísértésnek ami egyből rabul ejti, úgy hogy magára sem ismer, de talán épp ez a pillanat mikor rájön nincs egyedül. Hogy a világ sokkal másabb mint gondolta, hogy ő sem az és szinte semmi sem az aminek addig hitte. Hogy a nevelőanyja elhallgatott valamit előle. Titkolt valamit, amiben reménykedett, hogy soha sem kerül napvilágra. Normális életet akartak, de nehezen megy ha körbeveszik az óriások és a szeretet apucik.
 Ha már elindítod a lavinát nem lehet megállni. Mint olvasásban, mint a történetben is, Anna, ahogy több dologra fényderült úgy hogy már nem tud kimászni. Engedelmeskednie kell, hogy életben maradjon, és mégse hunyjon ki a remény szikrája...
   Közbe még belekeveredik egy szerelmi viharba. Talán így tudom a legjobban jellemezni. Mert perzselő, felkavaró egy szerelem, olyan egyszer fenn egyszer lenn. Kétségbeesett. De a szerelemért feláldoznának mindent? Ha elmerülnének benne, lenne visszaút? Túlélnék?
   Annyi kérdést hagyott maga után ez a könyv, hogy meg se lehet számolni... Aki elkezdi olvasni, annak csak akkor lehet kivenni a kezéből ,ha kitépik... Talán én akkor visszaharapnék és visszaszerezném, csak hogy folytassam. És egy ilyen véggel! Ölni tudnék a folytatásért!
Kaidan Rowe *o*
  Anna eléggé érdekes személy, a jó és a gonoszság egyben. Egy mérleg, mely megbillenhet bármelyik oldalra bármikor. Soha sem lehet kiszámítani, hogy mi a következő cselekedete. Jó akar lenni. Ő jó is, mégis ahogy vonzzák azok a kis bűnöcskék, hogy enged-e nekik vagy sem...
 Kaidan! Nagy kedvenc lett! :D Nagyon megkedveltem. Ritka az ilyen szereplő mint Ő. De meg kell mondjam, ha egyszer elkezded olvasni teljesen elkerülhetetlen, hogy bele ne szeress.... Meg kell mondjam, hogy nagyon érti a dolgát. ;)
  A történet elkápráztat, magába szippant és csak visz tovább, és várod mi lesz a szereplők lépése,mi történik. Teljesen kiszámíthatatlan az egész, kicsit felkavaró is, mélybe látó...
Kedvenc szereplők:  Anna, Kaidan, Anna apja
Nem kedvelt szereplők: Kopano
Kedvenc rész: Utazás L. A.-be
Nem kedvelt rész: Anna sok nyávogása és a szerelmi bánat...
Nálam a könyv 5 csillagot ért el! :D Kedvenc!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése