Isten hozott a blogunkon! :)

Az oldal könyvvéleményeknek készült... De szerintem lesz ez ennél több is! :) Ketten vezetjük az oldalt Lala és Lunea, rólunk csak annyit érdemes tudni , hogy menthetetlenül álmodozók vagyunk és a hitünk még a csillagos eget is túlhaladja! ;)
...Úgyhogy, Merj Álmodni! :D

2014. június 9., hétfő

Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya (Love by Numbers 1.)


 Fülszöveg:
  Egy igazi lady nem szivarozik, a lovat nem férfimódra üli meg, nem foglalkozik vívással és nem is párbajozik. Ezenkívül nem lő pisztollyal és nem kártyázik férfiklubban.
  Lady Calpurnia Hartwell mindig betartotta ezeket a szabályokat, de végül is mi értelme volt ennek? Még mindig nincs férjnél és enyhén szólva elégedetlen a helyzetével. De most megfogadta, hogy megszeg minden szabályt és végre élvezni fogja az életet!
  De ahhoz például, hogy végigtáncoljon egy bált vagy szenvedélyesen csókolózzon, kell egy megfelelő partner is. Egy olyan férfi, aki mindent tud a szabályszegésről. Például az elbűvölően vonzó Gabriel St. John, Ralston márki, akinek épp olyan rossz a híre, mint amilyen bűnös a mosolya.
  Ha Lady Calpurnia nem vigyáz, akkor éppen a legfontosabb szabályt fogja megszegni: akik az élvezeteket keresik, azoknak soha nem szabad reménytelen szerelemre lobbanniuk
  Véleményem:
  Engem már maga a cím elcsábított. Meg már alapjában véve is a régies románcok teljesen elvarázsolnak, már éppen gyengéimnek mondhatom ezeket... :)
 Lady Calpurnia élete nagyon unalmas apjában véve, mindig úgy viselkedik ahogy mások elvárják, de legbelül egy igazi lázadó, egy nagyon is botrányosan viselkedő hajadon! Már-már túlcsordul a szenvedély benne, mégse tesz semmit egy jó ideig...
  Talán csak a véletlen, de a húga szerelmi élete indítja el a lavinát. Lady Calprnia megelégeli kis nyomorult, szürke és unalmas életét és létrehoz egy listát, amire leír mindent amit ki akar próbálni, hogy kicsit kiszínesítse mindennapjait, hogy legyen végre egy kicsi folt azon a hófehér becsületén.
  A legelső pontban azt írta le amit még magának is nehezen vallott be, amire oly rég vágyik, egy szenvedélyes csók. De ki lehetne a tökéletes alany? :) Persze, hogy a város legnagyobb nőcsábásza Ralston márki, akibe mellesleg már nagyon rég beleszeretett. És ki gondola volna még, hogy épp az az éjszaka egy olyat fordít mindkettejük életén, hogy már nincs megállás. Csak, hogy idézzek egy kicsit is :A csókok azért vannak, hogy vágyat ébresszenek bennünk.
De milyen is az élet? :D Épp úgy hozza a sors, hogy Lady Carpurnia épp jókor volt jó helyen, így már szinte teljesen elkerülhetetlen, hogy találkozzanak. De itt már nincs megállás... Mert az élet furcsamód Ralston márkit oda viszi, ahol épp szükség van. És bármilyen is legyen a helyzet, valahogy a végén egyességet kötnek.
  Bármi történik, bármilyen is a helyzet, a két szenvedélyes szerető már elválaszthatatlan...
 Lady Calpurnia igazán nagyszerű szereplő! Sokszor azt gondolnánk, hogy csak ölbetett kézzel ül, pedig nem. Csak éppen legbelül elfogadta keserű sorsát, hogy számára már nincs boldogság... Mégis összeszedi a bátorságát és a sarkára áll. Tudja, hogy nem folytathatja így tovább az életét. Meg kell hagyni, hogy eléggé mersz! És semmit se mondjak a bátorságáról, vakmerőségéről! :D
 , ha szerelmes...
Gabriel St. John , vagyis Ralston márki.... Igazán figyelemre méltó és pórbál, de tényleg próbált úriember módjára viselkedni, de senki sem tagadhatja le, ha forr a vére, ha éppen fél, ha a múlt kerget
 A történet összességben egy  igazán figyelemre méltó mű. Nem nagyon sablonos, mégis kicsit hasonlít minden ilyesmi könyvre. :) Aki szereti a múltat, a romantikát, Londont, a kis lázongásokat, akkor nincs értelme tovább keresgélni!
Kedvenc szereplők: Lady Calpurni, St. John testvérek :)
Nem kedvelt szereplők: Calpurnia családja, pénzéhes kérő
Kedvenc rész: Első csók... :))
Nem kedvelt rész: Lánykérések bálja.
 Nálam a könyv 5*-ot ért el! Nagyszerű mű! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése